Grafike i printovi

Izabrali smo 4 mape i izradili ih u tehnici sitoštampe: Tanganjika, Namibija, el Idrisi i Najrobi. Mape su štampane u ograničenim serijama od po 50 primeraka. Printovi su dimenzija 70 x 50 cm. Svakome ko odluči da kupi mapu docrtaću mali unikatan crtež posvećen baš toj osobi.

Grafike se prodaju u sledećem paketu:

  • štampana mapa na velikom formatu, 50 x 70 cm, potpisana i numerisana, tehnika sitoštampe, kvalitetan papir;
  • docrtan crtež na mapi ili na zasebnom papiru (po želji), unikatan, svakom drugačiji;
  • hilzna, tuba za pakovanje i transport.

Ako plaćate u kešu, mapu vam dostavljamo lično. Tada jedan paket iznosi: . Dva paketa: . Četiri paketa, po jedan za svaku mapu: .

Ako plaćate preko računa, mapu vam šaljemo poštom. U tom slučaju na osnovni iznos treba doplatiti za poštarinu.

Podaci o računu:
U ovom slučaju omogućeno je plaćanje u evrima preko PayPala. U tom slučaju, jedan paket iznosi . Dva paketa: . Četiri paketa, po jedan za svaku mapu: .

Imejl adresa za PayPal: .

U svakom slučaju, nakon što uplatite, pošaljite mi mejl.

U mejlu navedite detalje narudžbine (koju mapu uzimate), ime i prezime iz Svrhe uplate, adresu na koju treba poslati paket i broj telefona. Moja imejl adresa: .

Nakon što uplata bude proknjižena, poslaćemo vam paket.

Mape proizvodim u serijama od po 50 primeraka. To znači da se kao autor obavezujem da ne bude više od ukupno 50 potpisanih, docrtanih i numerisanih primeraka svake mape.

Domaće izdanje knjige »Bantustan: atlas jednog putovanja« objavljena je kao otvoreno licenciran besplatan PDF. To znači da knjigu možete ne samo besplatno preuzeti, nego i legalno štampati o svom trošku. Interaktivni projekat »Bantustan: interaktivni atlas« takođe sam objavio kao slobodan i besplatan projekat otvorenog koda. Koristite ga za učenje, kao primer ili model.

Kupovinom grafika podržavate moj rad i ovakve prakse činite održivim.

Hvala!

Uroš Krčadinac, 2022.